Nu är magasinsdelen avklarad och jag har flyttat upp på kontoret :-) här e de mer att lära sig än att packa fisk.
Nytt datasystem med allt vad det innebär 😮 denna veckan sitter jag bredvid min kollega & lyssnar å lär. Fick igång min arbetsstation idag på eftermiddan, satt å knackade & kikade runt i systemet 😉 lyckades lägga en order som ingen skulle ha!! Tjejerna kom och frågade vart jag hade tänkt skicka den?? Va!! Kom den till Er 😉 jaja lika bra att pröva sig fram.

Imorgon skall jag börja så smått att ringa kunder själv 😮 känner att det är inte datasystemet som är hindret, utan alla sorter & storlekar m.m på fisken som kommer ställa till de!! Känns riktigt kul detta :-) lite mer utmaning än tidigare arbete med fasta priser, här svänger de fortare än i bandy!! Hehe

Tjing tjong

4 107 kommentarer

    Fatal error: Allowed memory size of 100663296 bytes exhausted (tried to allocate 6039553 bytes) in /storage/content/34/190134/figge.nu/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 2162